Hillary (nama palsu) digunakan untuk bekerja untuk sebuah agensi hartanah di bandar Valletta di Malta (yang menakjubkan Pulau negara di Selatan Eropah). Hillary adalah seorang pekerja yang cemerlang. Agensi hartanah yang dia bekerja di Malta adalah yang paling popular dalam negara dan Hillary pekerjanya yang terkenal.
Setelah bekerja tiada untuk lebih satu dekad, Hillary berfikir melakukan sesuatu untuk dirinya sendiri. Beliau bersama-sama dengan suaminya merancang untuk memulakan agensi hartanah sendiri. Tak, bahawa dia sudah lelah bekerja pada tugasnya. Dia kini mempunyai sebuah keluarga dan dia yang diperlukan untuk membuat lebih banyak wang untuk kebaikan masa depan anak-anaknya.
Hillary dengan suaminya membuka sebuah agensi hartanah yang baru di dalam mewah Kampung dari Saint Lawrence di Gozo. Pejabat adalah disewa dan selepas 6 bulan sahaja, Hillary dan suaminya tidak mampu untuk membayar Sewa pejabat dan mereka telah dibuang daripadanya. Hillary dan suami pergi ke dalam kemurungan. Doktor ditetapkan dia ubat tidur dan selepas 2 minggu dia adalah sempurna okay.
Hillary kembali ke pejabat beliau digunakan untuk bekerja dan mereka semula bekerja beliau. Masa depan anak-anaknya tidak akan membiarkan Hillary tidur dan dia fikir melakukan sesuatu untuknya. Dia kini difikirkan semula memulakan agensi hartanah sendiri dengan beberapa perubahan. Hillary memulakan pengiklanan bagi beliau agensi hartanah yang walaupun tidak wujud dan meletakkan alamat untuk Valletta. Dia melakukan itu semua untuk menyemak berapa banyak pertanyaan beliau mendapat. Pertanyaan yang dia mula mendapat adalah masa yang lebih daripada cukup untuk beliau memulakan perniagaan beliau sendiri, tetapi ini beliau membuat banyak perubahan. Beliau menyewa sebuah pejabat di Valletta sekarang dan tidak berhenti akan tugasnya. Dia hanya bertanya kepada bosnya untuk mengurangkan waktu bekerja beliau dan selepas jam 5 petang, dia akan berada di Pejabat beliau sendiri. Selepas hanya 2 bulan, dia mempunyai wang yang cukup untuk meninggalkan tugasnya dan telah membuat 6 kali jumlah wang yang beliau lakukan apabila bekerja sebagai pekerja.